Bayvantic beskytter din bedste ven

Med Bayvantic behandler og beskytter du din hund mod lopper, flåter, pelslus, myg og fluer og ikke mindst de sygdomme, de kan overføre. Bayvantic gives hver fjerde uge og virker i samme øjeblik, krybene kommer i kontakt med hundens pels og hud. På den måde undgår du, at din hund bliver bidt.

Sådan virker Bayvantic


Bayvantic er et flåt- og loppemiddel, som behandler og forebygger angreb fra både lopper, flåter, pelslus, myg og fluer. Bayvantic fås i pipetter og dryppes direkte på huden i nakken og for hunde over 10 kg også langs ryggen af din hund. Herfra fordeler Bayvantic sig hurtigt over hele hundens overflade – uden at gå i blodet. Bayvantic begynder at virke allerede inden din hund bliver bidt og virkningen varer i 4 uger. Bayvantic udgør ikke en risiko for mennesker, som kommer i kontakt med din hund.

Må ikke bruges til katte

 

Loppemidel hunde

Hot foot-effekten

Bayvantics særlige “Hot foot-effekt” skyldes, at flåter og visse insekter er særligt følsomme overfor permethrin. Flåterne mister fodfæstet, falder af og dør. Virkningen begynder INDEN de når at bide. Det forklarer den særligt afvisende effekt, som også hedder repellens. Du kender det sikkert fra myggemidler, som virker på samme måde. Det er for sent at behandle, når først hunden er blevet bidt. Derfor er det vigtigt at bruge et flåtmiddel, som virker FØR flåterne bider og som kan nedsætte risikoen for flåtbårne sygdomme som f.eks. borrelia. Det kan Bayvantic.

Se film om Hot foot-effekten

Beskytter på flere måder

Det er ikke rart at blive bidt af hverken flåter eller myg. Vi kender allesammen til den irriterende kløe og bare tanken om borrelia kan få de fleste til at gyse. Du kan nedsætte risikoen ved at bruge Bayvantic, fordi det begynder at virke FØR din hund bliver bidt. Bayvantic virker mod lopper, flåter, myg og fluer i op til fire uger med en enkel behandling. Bayvantic forebygger loppeangreb på mere end én måde. Den virker både mod de voksne lopper på din hund og på loppelarverne i hundens omgivelser. Det reducerer risikoen for at lopperne vender tilbage.

Se film om flåter

Se film om lopper

Sådan gør du

Det er nemt og enkelt at påføre Bayvantic på din hund med den brugervenlige pipette. Bayvantic fordeler sig jævnt over hele hundens hudflade uden at trænge ind i kroppen. På små hunde på 10 kg eller under påføres Bayvantic ét sted forrest på ryggen imellem skulderbladene. Hos hunde der vejer mere end 10 kg fordeles Bayvantic fire steder langs ryggen fra skulderblad til ca. midt på ryggen.

num1 Loppemiddel hunde
Hold pipetten lod­ret, drej og træk hætten af. Brug enden af låget til at bryde forseglingen.
num1 Loppemiddel hunde
Del hundens pels med fingrene, så huden bliver synlig. Dråberne fordeles fra nakke til ca. midt på ryggen.
num1 Loppemiddel hunde
Sæt spidsen af pipetten på den synlige hud og tryk indholdet ud på huden. Vask hænderne efter brug og lad pelsen tørre før direkte kontakt.

Godt at vide om Bayvantic

  • Fås i håndkøb
  • Kan bruges på både drægtige og diegivende tæver
  • Bruges hver 4. uge
  • Der er 4 behandlinger (pipetter) i hver pakke
  • Virker selvom din hund bliver våd
  • Til hunde over 60 kg bruges en passende kombination af pipetter.
Bayvantic lopper flåter hunde
Bayvantic til hunde 1,5–4 kg
Pipette: 0,4 ml
Bayvantic lopper flåter hunde
Bayvantic til hunde 4–10 kg
Pipette: 1,0 ml
Bayvantic lopper flåter hunde
Bayvantic til hunde 10–25 kg
Pipette: 2,5 ml
Bayvantic lopper flåter hunde
Bayvantic til hunde 25–40 kg
Pipette: 4 ml
Bayvantic lopper flåter hunde
Bayvantic til hunde 40-60 kg
Pipette: 6 ml
Må ikke bruges til katte