Spørg eksperterne

Spørg eksperterne

I Bayer er vi tossede med dyr og vi har ekspertviden på mange flere områder end bare flåter og lopper. Vore eksperter er dyrlæger, veterinærsygeplejersker, parasitologer, hundetrænere, kostvejledere og avlere og i dette forum kan du skrive til os med alle spørgsmål om hunde. Hver måned vil vi svare på udvalgte spørgsmål her på siden, men vi vil bestræbe os på at besvare alle spørgsmål direkte. Og hvis du bliver medlem af vores hundeklub, vil du kunne få adgang til en masse spændende spørgsmål og svar. Husk, at hvis din hund er syg, skal du ringe til din dyrlæge.

No posts

spørgsmål:

Virker Bayvantic mod den nye flåt, engflåten?

Lopper hunde

Ja. Hvis du vil beskytte din hund mod engflåten og de sygdomme, den bringer med sig, vil det være en stor fordel at bruge et middel, som holder flåterne på afstand af hunden. På den måde undgår du også, at den tager flåterne med hjem til familien.

Bayvantic er det eneste flåtmiddel i håndkøb, som kan afvise flåten gennem sin repellerende effekt. Og bare rolig, Bayvantic slår også denne flåt ihjel. Det vil sige: når du beskytter din hund med Bayvantic afvises flåten, inden den bider. Dermed nedsætter du risikoen for de sygdomme, der ellers kan blive overført, når flåten bider og suger blod.

Engflåten går under den latinske betegnelse Dermacentor Reticulatus, og er ganske velkendt andre steder i Europa. Derfor har den længe været en af de flåter, som vi i vores rejseråd anbefaler at bruge Bayvantic imod.

Du kan læse mere om engflåten og de sygdomme den kan overføre her.

Bayvantic virker mod den nye flåt, engflåten

Seneste spørgsmål

Stil et spørgsmål

Spørg vores eksperter om alt fra træning og adfærd til fodring og loppebekæmpelse. Vores panel af dygtige eksperter udvælger hver måned tre spørgsmål, som de besvarer her på siden.

Bemærk, at du skal være medlem af hundeklubben for at stille spørgsmål. Spørgsmål, der besvares af vores ekspertpanel, vil blive offentliggjort her på siden. Vi kan ikke garantere at dit spørgsmål vil blive besvaret.


Flåter

Det er ikke rart at blive bidt af flåter. Og bare tanken om flåtbårne sygdomme som f.eks. borrelia kan få enhver til at gyse. Når du vælger flåtmiddel til din hund, så undersøg om det er dokumenteret til at forebygge flåtbid og de sygdomme der følger med.

Klik her og læs mere om flåter