Nyd naturen
uden parasitter

Myg og fluer

Myg, der stikker, er lige så irriterende for din hund som for dig selv. Deres stik kan også medføre hudirritation og i varmere egne kan de overføre alvorlige sygdomme som tropisk hjerteorm, encephalitis og mange flere.

Bayvantic afviser myg og fluer, før de stikker. Denne afskrækkende effekt er den bedste beskyttelse både mod generne fra stik og de sygdomme, som myg og fluer kan overføre:

  • Tropisk hjerteorm hos hund
  • Hjernebetændelse
  • Malaria
  • Gul feber
  • Dengue-feber
  • West Nile-feber (encephalitis)
  • Western equine encephalomyelitis (WEE)

Se filmen:
Balder og myggene

Bruger du et middel, som begynder at virke FØR din hund bliver stukket af myg, reduceres risikoen for både gener fra stik og de sygdomme, der kan følge med.

Se film om parasitter

Pelslus

Pelslus genkendes ved at være 1–2 mm lange lysebrune og langsomme. Nogle arter lever af skæl og hudsekreter, mens andre arter kan bide hul i huden og drikke blodet fra såret. Pelslus ses oftest hos unge hunde, eller hvor der bor mange hunde sammen. De kan overføre hundens bændelorm ligesom lopper, hvis hunden fejlagtigt spiser en lus når den napper sig.

1-2 behandlinger med Bayvantic med 4 ugers mellemrum er tilstrækkeligt for at behandle mod pelslus.

parasitter pelslus

Sandfluer

Sandfluen er i familie med myggen og findes i visse varme lande i f.eks. Sydeuropa. Der findes ikke sandfluer i Danmark, men det er vigtigt at være opmærksom på dem, hvis du har din hund med på rejse, da fluerne visse steder i verden kan overføre alvorlige sygdomme. Den alvorligste blandt disse er leishmaniasis, der ubehandlet kan være dødelig for din hund. Leishmaniasis kan også smitte mennesker både ved sandfluens stik og ved kontakt med en inficeret hund.

To ugers beskyttelse mod sandfluer kan opnås ved behandling med Bayvantic.

Klik her og se, hvor sandfluen er udbredt.

Bliv fri for parasitter

Selv om din hund oftest vil blive angrebet af lopper og flåter, er det ikke de eneste parasitter, der kan genere din firbenede ven. Når I færdes i naturen, risikerer I også at støde på både myg, pelslus, stikfluer og sandfluer, og de kan alle være til stor gene for din hund. Resultatet kan være kløe, irritation, hævelse og rødmen, men med Bayvantic er din bedste ven godt beskyttet mod turens blodtørstige parasitter.

Bayvantic afviser både fluer, myg og sandfluer, før de stikker din hund. På den måde beskyttes hunden mod gener fra stik og bid, og risikoen for at din hund smittes med sygdomme reduceres.

Så enkelt er det

Det er nemt og enkelt at påføre Bayvantic på din hund med den brugervenlige pipette. Bayvantic fordeler sig jævnt over hele hundens hudflade uden at trænge ind i kroppen.

num1 Loppemiddel hunde

Hold pipetten lod­ret, drej og træk hætten af. Brug enden af låget til at bryde forseglingen.

num2 Loppemiddel hunde

Del hundens pels med fingrene, så huden bliver synlig. Dråberne fordeles fra nakke til ca. midt på ryggen.

num3 Loppemiddel hunde

Sæt spidsen af pipetten på den synlige hud og tryk indholdet ud på huden. Vask hænderne efter brug.